WILLEMSZ
BOUWBEDRIJF B.V.

Ruim 100 jaar uw betrouwbare bouwpartner.

WIE ZIJN WIJ?

Wij bouwen, renoveren, onderhouden, optimaliseren en verduurzamen uw woning of uw huisvesting. Een familiebedrijf met 95 jaar kennis en kunde op het gebied van bouwen maakt ons uw betrouwbare bouwpartner bij de realisatie van uw project.

Door onze platte structuur zijn wij in staat snel te schakelen en binnen korte doorlooptijd een bouwproject te realiseren. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn zonder twijfel de belangrijkste kernwaarden binnen onze onderneming.

ONZE VISIE

Willemsz bouwbedrijf is een eeuw actief als aannemer in de woningbouw en utiliteitsbouw. Deze dynamische markt veranderd in een toenemend tempo. Enerzijds door politieke en economische ontwikkelingen, anderzijds door steeds snellere opvolging van technische innovaties. Willemsz bouwbedrijf volgt nauwgezet deze trends en ontwikkelingen, maar blijft verwijderd van de mode van de dag. Onze focus ligt ook in de toekomst onveranderd bij het realiseren van de wensen van onze opdrachtgevers. Wij zijn en blijven uw betrouwbare bouwpartner, scherp van prijs en liefst zo groen mogelijk.

WILLEMSZ BOUWT
AAN DE TOEKOMST MET O.A.: