Een reparatieverzoek indienen

 

Uw woning werd door ons gerealiseerd. Wij hebben dan ook met man en macht gewerkt om u een mooi eind resultaat te leveren. Maar toch kunnen er altijd problemen ontstaan in of aan uw woning. Uw woning is gebouwd onder garantie, maar elk onderdeel heeft zijn eigen garantie.

Wilt u een reparatieverzoek indienen?

Voordat u uw service-/reparatieverzoek indient is het noodzakelijk om te controleren of uw woningbouwgarantie nog van kracht is.  indien dit niet meer van kracht is dient u het verzoek zelf af te handelen.

De service-/reparatieverzoeken die binnen de garantieperiode vallen kunt u invullen doormiddel uw gegevens in te vullen in het onderstaande contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.

Onze voorwaarden

Mocht de garantieperiode zijn vervallen of een schending van onze contractuele aansprakelijkheid worden geconstateerd, zijn wij genoodzaakt administratie en opname kosten ad € 75,- incl. BTW bij u in rekening te brengen. Controleer daarom altijd eerst zelf of uw melding onder de van toepassing zijnde garantie regeling valt van Woningborg.

Het bijvoegen van foto’s van uw melding kan in veel gevallen bijdragen aan een voorspoedig herstel. Wij kunnen zo meer duidelijkheid krijgen over de situatie van uw melding. Zodra uw melding bij ons in behandeling wordt genomen wordt dit schriftelijk of telefonisch aan u medegedeeld.

Verzoek tot herstel- formulier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: png, jpg, pneg, mp4, .
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.