ONDERHOUD
CASADE

 

DE VRAAG

Woningcorporatie Casade heeft een bezit van circa 11.000 woningen. Wanneer er een huurder vertrekt en de woning door een nieuwe huurder betrokken mag gaan worden ontstaat er een uniek moment om de woning op het gewenste niveau te brengen.

De opdrachtgever was niet op zoek naar een aannemer, maar naar een betrouwbare keten partner. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, automatisering en als organisatie continuiteit kunnen bieden waren daarbij belangrijke selectiecriteria.

 

 

TECHNISCHE UITWERKING

Krachtige zelfsturende onderhoudsteams met automatisering op de juiste posities. Een volledig geautomatiseerd onderhoud systeem door middel van maatwerk software, van opdracht tot factuur volledig gedigitaliseerd tot aan de werkvloer. Onder leiding van ons vakkundig onderhoudsteam maken we gebruik van een sterke selectie van betrouwbare ketenpartners.

 

 

RESULTAAT

Een zeer strak neergezet proces waarin woningen binnen 24 uur gereed zijn voor verhuur. Van opdracht tot facturering volledig digitaal, daarmee duurzaam

Het proces is duurzaam door de enorme papier reductie. Tablets voorzien van applicaties gekoppend aan ons systeem zorgen voor nauwkeurige registraties met vaste eenheidsprijzen, heldere afspraken en hoogwaardige kwaliteit in een continueverbeterproces.